Van het land op het bord, direct uit de bodem van de polder. Dat proef je.

  • Vacatures

    Wij zijn altijd opzoek naar horecatoppers! Bekijk al onze vacatures HIER

  • Chef Caspar

    Chef Caspar bedenkt samen met zijn team de meest verrassende gerechten gebaseerd op de poldergeschiedenis van de Haarlemmermeer. Veel producten komen dan ook uit de polder en worden in overleg met boerin Lolita gezaaid.

  • Van boer tot bord

    Bij KASTAN koken we zo lokaal, onbespoten en uit het seizoen mogelijk. Het liefst ingekocht direct van de boer. Daarom werken we samen met Lolita van Teler made farm. Een biologische boerderij in de noordkop van de Haarlemmermeer.

  • Circulair bouwen

    De oude wagenschuur stond niet altijd al bij het station van Hoofddorp. Hij is daar in 2022 opnieuw opgebouwd na een verhuizing van de originele plek. De schuur deed dienst als wagenschuur achter de Adolfshoeve aan de hoofdweg iets ten noorden van Hoofddorp, hemelsbreed 3 km van de huidige locatie. Hoe oud hij exact is, wordt nog verder onderzocht maar hij is, even na de inpoldering in 1852, gebouwd en door de in het hout gekraste initialen met jaartallen kunnen we met zekerheid zeggen dat de schuur er in 1880 stond.

    Meer info

  • Gasloos

    KASTAN is gasloos. Onze energie wordt opgewekt door 36 zonnepanelen op ons dak en de pieken in onze energiebehoefte worden opgevangen door onze 100 kWh slimme batterij.
    Ons water en onze vloerverwarming worden verwarmd door een warmtepomp.